Ανακάλυψε 4 μοναδικούς λόγους που κάνουν τη χάρτινη τσάντα με στριφτή χειρολαβή τη Νο1 επιλογή για το ηλεκτρονικό ή φυσικό σου κατάστημα.

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των επιχειρηματιών που επιθυμούν μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε παραγγελία που φεύγει από το κατάστημά τους, τότε η εορταστική περίοδος δεν είναι όσο μακριά φαντάζεσαι. Τώρα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι τόσο για τον «καυτό» Νοέμβριο με τις εκπτώσεις και την περίφημη Black Friday όσο και για την καταναλωτική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  

Μία διαφορετική πρόταση συσκευασίας που εντυπωσιάζει

Για τη φετινή σεζόν, η ομάδα της Cartabianca σου προτείνει μία μοναδική συσκευασία που συγκεντρώνει μία σειρά από πλεονεκτήματα τόσο για την επιχείρησή σου όσο και για τη συνολική εμπειρία των πελατών σου. Ο λόγος για την χάρτινη τσάντα με στριφτή χειρολαβή, τη Νο1 επιλογή όλων των μεγάλων εταιρειών όπως Notos, Zakcret, Toms, Attrattivo, American Eagle, Oxford Company κ.α.

Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε 4 λόγους που θα σε παρακινήσουν να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο φέτος τις γιορτές οι πελάτες σου να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους σε μία χάρτινη τσάντα με στριφτή χειρολαβή.

1. Έχουν μοναδικό στυλ και υπέροχο design

Οι χάρτινες τσάντες με στριφτή χειρολαβή σου δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης σε όλα τα χρώματα pantone, προσφέροντάς σου, με τον τρόπο αυτό, το προνόμιο να τις προσωποποιήσεις με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σου. Διάλεξε το χρώμα της αρεσκείας σου ή με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας σχεδιαστών δημιούργησε το δικό σου σχέδιο. Παρέχονται, επίσης, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων χειρολαβής για να συνδυάζονται αρμονικά με τα χρώματα εκτύπωσης του λογότυπού σου.

2. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον

Οι πελάτες σου είναι ολοένα και πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, προσέχοντας μάλιστα οι εταιρείες που προτιμούν για τις αγορές τους να υιοθετούν μία πιο «πράσινη» προσέγγιση. Οι χάρτινες τσάντες με στριφτή χειρολαβή είναι 100% ανακυκλώσιμες ενώ παράλληλα φέρουν πιστοποίηση FSC®;  Πρόκειται, δηλαδή, για συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, που προέρχονται από καλά διαχειριζόμενα δάση πιστοποιημένα από FSC®, ανακυκλωμένα υλικά και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

3. Συνδυάζουν ανθεκτικότητα με χαμηλή τιμή

Ένας από τους πλέον σημαντικούς λόγους που προτιμώνται από εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο είναι ότι αποτελούν μία οικονομική επιλογή, αν αναλογιστεί κανείς την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σου. Η υψηλή αντοχή τους οφείλεται στην ειδική κατασκευή τους με έμπλαστρο στο εσωτερικό που τους προσφέρει ανθεκτικότητα και διάρκεια στον χρόνο.

4. Είναι ιδανική λύση για την περίοδο των εορτών ή των εκπτώσεων

Οι δυνατότητες προσωποποίησης που σου προσφέρουν είτε με την επιλογή των χρωμάτων είτε με την επιλογή να τυπώσεις το λογότυπό σου ή κάποιο πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο σχέδιο, τις καθιστούν την απόλυτη λύση για την περίοδο των εκπτώσεων και των εορτών. Μπορείς να την κάνεις όσο μοναδική εσύ επιθυμείς καθώς έχεις την ευκαιρία να εκτυπώσεις με εξαιρετική ποιότητα και έργα υψηλής ευκρίνειας που περιέχουν φωτογραφίες ή ειδικά χρώματα.

Πώς να επιλέξεις ποια τσάντα ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου;

Αν αναρωτιέσαι ποια συσκευασία να επιλέξεις για να πετύχεις το πιο άρτιο αποτέλεσμα, η ομάδα της Cartabianca βρίσκεται στο πλευρό σου για να σε καθοδηγήσει σε όλα τα στάδια της παραγγελίας σου.

Προτείνουμε προσωποποιημένες λύσεις με βάση τις επιθυμίες σου ενώ η έμπειρη ομάδα των σχεδιαστών μας βρίσκεται στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει να δημιουργήσετε από κοινού την τσάντα που ταιριάζει στην αισθητική και στο brand σου.

Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να διερευνήσουμε από κοινού την πιο συμφέρουσα λύση για την επιχείρησή σου.