Η εταιρεία μας

Η Cartabianca ιδρύθηκε το 1992. Πρωτοπόροι στην Ελλάδαμε μεγάλη  εμπειρία στο packaging και unboxing  παρέχουμε λύσεις για να αναδείξετε την εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων σας. Στην Cartabianca, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσει η συσκευασία της επιχείρησης σας είναι ο συνδυασμός υλικών υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας. Για αυτό τον λόγο επενδύουμε συνεχώς σε εξειδικευμένες πρώτες ύλες με τις κατάλληλες προδιαγραφές τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Η ομάδα μας είναι άριστοι γνώστες του packaging και της παραγωγικής του διαδικασίας και βρίσκονται στην διάθεση σας, για να σας καθοδηγήσουν ώστε να απογειώσετε την εικόνα της επιχείρησης σας!

Η συσκευασία αποτελεί βασικό «δομικό» στοιχείο στο χτίσιμο της σχέσης ανάμεσα σ’ ένα brand και τον τελικό χρήστη, ακόμα και για καιρό μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Οι πετυχημένες συσκευασίες ως προς την εφαρμογή, αντοχή και επαναχρησιμοποίηση παραμένουν στο εργασιακό ή οικιακό περιβάλλον των καταναλωτών αλλά αποτυπώνουν επίσης και μία σημαντική ανάμνηση για αυτούς. Επιπλέον, μία «δυνατή» συσκευασία επιτρέπει τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία, τόσο σε επίπεδο B2B όσο και B2C, για τη διαμόρφωση της αντίληψης που έχουν για το προϊόν οι πελάτες.

Στη Cartabianca μέσα από τη πολύχρονη εμπειρία και συνεχή εξέλιξη και υλοποίηση ιδεών είμαστε δίπλα σας για να αναδείξουμε την εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων σας!