Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
ReCaptcha:
Ζητήστε δείγμα
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος

ReCaptcha:

Χαρτί αφής

Χαρτί αφής, ριζόχαρτο λευκό 19 gr/m² με δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου σας με έως 2 χρώματα της επιλογής σας και λευκό φόντο. Βασική διάσταση φύλλου 70cm x 100cm και δυνατότητα κοπής σε υποδιαιρέσεις αυτoύ.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν ζητήστε να σας καλέσουμε e-sales@cartabianca.gr
Αίτημα επικοινωνίας
Χρώματα εκτύπωσης
Επέλεξε Ποσότητα
Τιμή
- €/kg
Συνολική τιμή: -
Προσθήκη στο καλάθι

Ζητήστε δωρεάν δείγμα!
Μοιραστείτε το προϊόν
Εκτιμώμενη ημερομηνία φόρτωσης: 16/07/2024

Μας εμπιστεύονταιΑίσθηση υψηλού επιπέδου

Το τυπωμένο χαρτί αφής είναι η πρόσθετη πινελιά για να δημιουργήσουμε την αίσθηση υψηλού επιπέδου, που προσελκύει την προσοχή και την πολυτέλεια. Η χρήση χαρτιού είναι κάτι περισσότερο από απλή ελκυστική συσκευασία, είναι το εργαλείο για να προσθέσετε αξία στη συσκευασία και την επωνυμία σας. Όλα τα μεγάλα brand χρησιμοποιούν χαρτί αφής ή χαρτί περιτυλίγματος κατά την συσκευασία των προϊόντων τους. Το χαρτί αφής είναι ανθεκτικό, χρησιμοποιείστε το σε μια συσκευασία δώρου, στο εσωτερικό ενός κουτιού, κατάλληλο για συσκευασίες ηλεκτρονικού εμπορίου, μπουτίκ, καταστήματα ένδυσης, καταστήματα παπουτσιών, κοσμηματοπωλεία κ.α.

Δώστε έμφαση στην εμπειρία του καταναλωτή

Ένα τυπωμένο χαρτί περιτυλίγματος με το λογότυπό σας, είναι ένας απλός και διαρκής τρόπος για να δημιουργήσετε την αναγνώριση της επωνυμίας σας στους πελάτες. Οι προσδοκίες του καταναλωτή καλύπτονται όχι μόνο από το ίδιο το προϊόν αλλά από την προσεγμένη πολυτελή συσκευασία του – την οποία συμπληρώνει το αντίστοιχο χαρτί περιτυλίγματος. Η συσκευασία είναι η πρώτη επαφή με τους καταναλωτές, η σωστή συσκευασία επιβεβαιώνει τους καταναλωτές την επιλογή των αγορών τους.

Εκτύπωση

Εκτυπώστε στο χαρτί αφής με το δικό σας λογότυπο. Η σύγχρονη φλεξογραφική εκτύπωση προσφέρει δυνατότητα απεικόνισης του εικαστικού της επιλογής σας σε όποιο χρώμα Pantone ή μεταλλικό χρώμα επιθυμείτε. Με δυνατότητα εκτύπωσης 1 ή 2 χρώματα.

Αξέχαστη εμπειρία unboxing

Το χαρτί περιτυλίγματος είναι μια αξέχαστη εμπειρία «unboxing» δημιουργεί ένα βασικό σημείο διαφοράς που αφήνει στους πελάτες θετική εντύπωση για τη συσκευασία της επιχείρησής σας. Το χαρτί αφής συμπεριλαμβάνεται στα είδη που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στο προϊόν και οι πελάτες λατρεύουν να λαμβάνουν!