Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
ReCaptcha:
Ζητήστε δείγμα
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος

ReCaptcha:

Μας εμπιστεύονται

Κουτιά με μαγνήτη και εκτύπωση θερμοτυπίας

Aναδιπλούμενα κουτιά με μαγνήτες, από χαρτόνι 1000gr/m² και επικολλημένο λευκό χαρτί 90gr/m². Σε 6 χρώματα και δυνατότητα εκτύπωσης σε ένα από τα 10 χρώματα της επιλογής σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν ζητήστε να σας καλέσουμε e-sales@cartabianca.gr
Αίτημα επικοινωνίας
Διάσταση
Επέλεξε Ποσότητα
Χρώμα κουτιού
Χρώμα εκτύπωσης λογοτύπου
Τιμή
- €/τμχ.
Συνολική τιμή: -
Προσθήκη στο καλάθι

Ζητήστε δωρεάν δείγμα!
Μοιραστείτε το προϊόν
Εκτιμώμενη ημερομηνία φόρτωσης: 17/06/2024


Πολυτελής συσκευασία δώρου

Tα κουτιά με μαγνήτη αποτελούν μια πολυτελή συσκευασία δώρου που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η συσκευασία είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καταναλωτές και δημιουργούν την πρώτη εντύπωση για το προϊόν. Τα κουτιά με μαγνήτη είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας, άκαμπτο χαρτόνι καλυμμένο σε χαρτί υψηλής ποιότητας και έχουν μαγνητικό κλείσιμο στο καπάκι. Ανοίγουν και κλείνουν με μια γρήγορη κίνηση, δίνοντας στο προϊόν σας ξεχωριστή εμφάνιση. Διατίθενται σε 7 μεγέθη και σε 6 χρώματα χαρτιού. Συνδυάστε τα κουτιά με μαγνήτη με τυπωμένο χαρτί περιτυλίγματος, μια αξέχαστη εμπειρία «unboxing» που αφήνει στους πελάτες θετική εντύπωση για την επωνυμία σας.

Εκτύπωση θερμοτυπίας

Εκτυπώστε στα κουτιά με μαγνήτη το εταιρικό λογότυπο της επιχείρησής σας σε εκτύπωση θερμοτυπίας. Διαθέσιμα σε 10 διαφορετικά χρώματα εκτύπωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση όλων των προϊόντων με τον πιο ελκυστικό τρόπο. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο style της επιχείρησής σας και απογειώστε την εικόνα των προϊόντων σας

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση

Τα κουτιά με μαγνήτη παραδίδονται σε φύλλα, για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, με 4 αυτοκόλλητες εσωτερικές γλωττίδες και μαγνήτη μέσα στο καπάκι που κουμπώνουν μεταξύ τους και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε κουτί.

Μπουκαλοθήκη

Τα κουτιά με μαγνήτη με ειδική διάσταση για μπουκάλια κρασιών (37x11x11) είναι η ιδανική επιλογή για εταιρικά δώρα ή κάβες. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών και χρωμάτων εκτύπωσης με την βαμβακερή χειρολαβή πάχους 5mm κάνουν την συσκευασία φιάλης κρασιών πολυτελή και καινοτόμο .