Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
ReCaptcha:
Ζητήστε δείγμα
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος

ReCaptcha:

Χαρτοκιβώτια

Ανθεκτικά κουτιά αποτελούμενα από 3 φύλλα ή 5 φύλλα χαρτιού σε καφέ ή λευκό χρώμα. Εξωτερική εκτύπωση φλεξογραφίας, έως 2 χρώματα της επιλογής σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν ζητήστε να σας καλέσουμε e-sales@cartabianca.gr
Αίτημα επικοινωνίας
Χρώμα κουτιού
Ποιότητα χαρτιού
Επέλεξε χρώματα εκτύπωσης
Διάσταση
Επέλεξε Ποσότητα
Τιμή
- €/τμχ.
Συνολική τιμή: -
Προσθήκη στο καλάθι

Ζητήστε δωρεάν δείγμα!
Μοιραστείτε το προϊόν
Εκτιμώμενη ημερομηνία φόρτωσης: 07/07/2024

Μας εμπιστεύονταιΑσφαλής μεταφορά

Η συσκευασία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία των πελατών. Τα χαρτοκιβώτια δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να προστατεύουν τα προϊόντα σας κατά τη μεταφορά, αλλά και για να αφήνoυν στους πελάτες μια διαρκή θετική εντύπωση unboxing. Προσαρμόστε κάθε λεπτομέρεια στο κιβώτιο έτσι ώστε οι παραλήπτες να είναι ενθουσιασμένοι για τις παραγγελίες που παραλαμβάνουν. Επιλέγοντας 3-φυλλα ή 5-φυλλα χαρτοκιβώτια δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφαλή αποστολή των προϊόντων σας. Τα χάρτινα κιβώτια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των προϊόντων σας. Αποθηκεύστε τα μεγαλύτερα πακέτα και τα βαρύτερα φορτία σας σε ανθεκτικά κιβώτια μεταφοράς.

Εκτύπωση

Η ποιότητα της εκτύπωσης των χαρτοκιβωτίων επηρεάζει σημαντικά την παρουσίαση και τη συνολική εμφάνιση της συσκευασίας των προϊόντων σας. Τα εκτυπωμένα χαρτοκιβώτια σας βοηθούν να διαφοροποιηθείτε και να κάνετε την επωνυμία σας να ξεχωρίζει. Εκτυπώστε το λογότυπο της επιχείρησής σας, το κείμενο ή το σχέδιο που επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς στα χρώματα. Η εξωτερική εκτύπωση φλεξογραφίας σας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 2 χρώματα.

Εύκολη συναρμολόγηση και χρήση

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση. Τα κιβώτια παραδίδονται σε φύλλα, για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε κουτί. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και κόστος αποθήκευσης καθώς και κόστος μεταφοράς. Η εύκολη συναρμολόγηση σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή επιτρέπουν στους καταναλωτές να επαναχρησιμοποιήσουν τα προϊόντα σας διαφημίζοντας την επιχείρησή σας.