Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
ReCaptcha:
Ζητήστε δείγμα
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος

ReCaptcha:

Μας εμπιστεύονται

Πλαστική τσάντα με χειρολαβή χούφτα patch με πιέτα πάτου

Πλαστική τσάντα από υλικό LDPE ή HDPE 50-60my με εσωτερικό patch στη χειρολαβή για περισσότερη αντοχή και εκτύπωση μέχρι 3 χρώματα. Επιλογή χρώματος υλικού της επιλογής σας.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν ζητήστε να σας καλέσουμε e-sales@cartabianca.gr
Αίτημα επικοινωνίας
Επιλέξτε υλικό
Διάσταση
Χρώμα υλικού
Χρώματα εκτύπωσης
Επέλεξε Ποσότητα
Τιμή
- €/τμχ.
Συνολική τιμή: -
Προσθήκη στο καλάθι

Ζητήστε δωρεάν δείγμα!
Μοιραστείτε το προϊόν
Εκτιμώμενη ημερομηνία φόρτωσης: 16/08/2024


Οικονομική λύση

Οι πλαστικές τσάντες με χειρολαβή χούφτα χρησιμοποιούνται ευρέως από εταιρείες ως οικονομική λύση για την ασφαλή μεταφορά τον προϊόντων τους. Οι πλαστικές τσάντες επαναχρησιμοποιούνται και αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική διαφήμιση του καταστήματός σας και των προϊόντων σας. Η εξαιρετική ποιότητα και η χρηστικότητα είναι οι παράγοντες που καθιστούν τις πλαστικές σακούλες με χειρολαβή χούφτα ως την πιο λειτουργική και βολική επιλογή συσκευασίας για επιχειρήσεις και καταναλωτές. Η υψηλής ανθεκτικότητας πλαστικές τσάντες με χειρολαβή die cut κατασκευάζονται με φιλμ υψηλής (HDPE) ή χαμηλής (LDPE) πυκνότητας και χαμηλής πυκνότητας. Είναι ιδανικές για αποθήκευση και μεταφορά μικρών και μεγάλων αντικειμένων και μπορούν να κατασκευαστούν σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και στυλ.

Εκτύπωση

Εξατομικεύστε τις πλαστικές τσάντες μεταφοράς με χειρολαβή diecut με το λογότυπο, την επωνυμία ή το δικό σας σχέδιο που επιθυμείτε με εντυπωσιακή εκτύπωση φλεξογραφίας υψηλής ευκρίνειας με ένα ή περισσότερα χρώματα Pantone ή με εκτύπωση σε πλήρες χρώμα υλικού.

Πιέτα πάτου

Επιλέξτε πλαστικές σακούλες με πιέτα πάτου ανάλογα τις διαστάσεις των προϊόντων που θέλετε να συσκευάσετε. Η πιέτα πάτου επιτρέπει στις πλαστικές τσάντες να επεκταθούν όταν απαιτείται περισσότερος χώρος για τη μεταφορά αντικειμένων με μεγαλύτερο όγκο.

Χειρολαβή patch

Επιλέξετε πλαστικές σακούλες με χειρολαβή Diecut. Το λεπτό φινίρισμα, η χαμηλή τιμή και η premium ποιότητα τους είναι χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτές τις τσάντες ιδανικές για τη δημιουργία αναγνωσιμότητας και ταυτότητας επωνυμίας. Είναι πολύ δημοφιλείς για κοσμήματα, ρούχα και μικρά είδη δώρων. Τα patch που τοποθετούνται στο εσωτερικό των χειρολαβών βελτιώνουν τη συνολική δύναμη της τσάντας.