Ζητήστε προσφορά
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!
ReCaptcha:
Ζητήστε δείγμα
Το αίτημά σας έχει αποσταλεί! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αίτηση δείγματος

ReCaptcha:

Μας εμπιστεύονται

Θήκες ρούχων

Θήκες ρούχων από μαύρο Non wooven υλικό 85gr/m² διάσταση 60x110 cm. Χειρολαβή από ίδιο υλικό για ομοιομορφία και ειδική υποδοχή για την συγκράτηση της κρεμάστρας. Εκτύπωση μεταξοτυπίας στην εξωτερική πλευρά.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το προϊόν ζητήστε να σας καλέσουμε e-sales@cartabianca.gr
Αίτημα επικοινωνίας
Επέλεξε Ποσότητα
Τιμή
- €/τμχ.
Συνολική τιμή: -
Προσθήκη στο καλάθι

Ζητήστε δωρεάν δείγμα!
Μοιραστείτε το προϊόν
Εκτιμώμενη ημερομηνία φόρτωσης: 01/08/2024


Ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες

Χρησιμοποιήστε τις θήκες ρούχων για να συσκευάσετε και να μεταφέρουν οι πελάτες σας τα ρούχα σας με ασφάλεια. Οι υφασμάτινες θήκες φύλαξης και μεταφοράς προστατεύουν τα ρούχα και είναι η απαραίτητη συσκευασία σε κάθε ταξίδι που σας διαφημίζει. Ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες ώστε να βρίσκεται το brand της επιχείρησής σας στην καθημερινότητα των πελατών. Με χειρολαβή από ίδιο υλικό, για ομοιομορφία και ειδική υποδοχή για την συγκράτηση της κρεμάστρας. Οι θήκες ρούχων κλείνουν με φερμουάρ και προσφέρουν πλήρη προστασία.

Εκτύπωση μεταξοτυπίας

Η εκτύπωση μεταξοτυπίας σας επιτρέπει να εκτυπώστε το λογότυπο σας στα χρώματα που επιθυμείτε. Η ποιότητα της εκτύπωσης επηρεάζει σημαντικά την παρουσίαση και τη συνολική εμφάνιση της συσκευασίας των προϊόντων σας, η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται για την υψηλής ποιότητας αποτύπωση σε υφασμάτινα υλικά.